Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιέστα... Ευρώπης!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με ενδεκάδα... ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών, η ομάδα του Μιλόγεβιτς ηττήθηκε εντός έδρα...

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με ενδεκάδα... ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών, η ομάδα του Μιλόγεβιτς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από τον αποτελεσματικότατο Λεβαδειακό. Χαρακτήρα φιέστας στη Νέα Σμύρνη, ξανά ο Ιστορικός στην Ευρώπη!

Οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν στο ματς με τους Βοιωτούς με πάρα πολές αλλαγές, καθώς οι απουσίες ήταν πολλές για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Απόντες ήταν οι τραυματίες Κόρμπος, Πλιάτσικας, Ενγκόγκ και οι τιμωρημένοι Γιαννιώτης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Μασούντ,

Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον κόσμο τον Πανιώνιο, αφού ο αγώνας είχε χαρακτήρα γιορτής, με τον κόσμο της ομάδας, τους παίκτες, την διοίκηση και το τεχνικό τιμ να γιορτάζουν όλοι μαζί την είσοδο στα play off και την επιστροφή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα στη Νέα Σμύρνη, με όλο τον κόσμο να γιορτάζει!

To παιχνίδι
Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με πολλές αναγκαστικές αλλαγές. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, βάζοντας μάλιστα τον Μασούρα σε θέση δεξιού μπακ, καθώς τόσο ο Βλάχος (τιμωρημένος) όσο και ο Πλιάτσικας (τραυματίας) δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα πέντε λεπτά είχαν δύο τελικές ενέργειες. Στο 3' η κεφαλιά του Μουκτάρη πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά μετά την ίδια κατάληξη είχε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν.

Στο 6ο λεπτό ο Ιστορικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ταπόκο με εκπληκτικό σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο, για το 1-0 του Πανιωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, μπόρεσαν να απαντήσουν αμέσως. Στο 7' ο Καραμπουέ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Αυτό το τέρμα “πάγωσε” λίγο τους γηπεδούχους, με τον Λεβαδειακό να δείχνει στο γήπεδο πως μόνο αδιάφορος δεν ήταν για το αποτέλεσμα.

Στο 25' μάλιστα οι “πράσινοι” κατάφεραν, μετά από στημένη φάση, να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Μεντί αφού κέρδισε την κεφαλιά, βρήκε και τον Μπαντή εκτός θέσης και έτσι έκανε το 1-2.

Οι κυανέρυθροι, με την σύνθεση... ανάγκης που είχαν, όπως είναι λογικό δεν είχαν ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν εύκολα φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο 34' ο Ταπόκο προσπάθησε να απειλήσει ξανά με σουτ, όμως αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ άουτ έφυγε και το σουτ του Μπεν λίγο αργότερα.

Ο Μανώλης Σιώπης στο 40' πέρασε ωραία τον αντίπαλο τον στον χώρο της μεσαίας γραμμής, λεκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ναμάσκο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Το 1-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Στο 48' οι κυανέρυθροι βρέθηκαν κοντά στο 2-2, όμως ο το σουτ του Μαχμούτοβιτς μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 58' ξανά ο Μαχμούτοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής δεξιά μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, έκανε το δυνατό σουτ, όμως ξανά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Μιλόγεβιτς. Αναπτύχθηκε ωραία ο Πανιώνιος από τα αριστερά, ο Λάμπρου έδωσε ωραία πάσα στον Αντωνιάδη, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Μαχμούτοβιτς όμως από πολύ πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να νικήσει ξανά τον Ναμάσκο!

Στο 73' ο Μπεν είδε τον Μασούρα να ανεβάινει δεξιά, ο τελευταίος έκανε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ναμάσκο.

Οι κυανέρυθροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είχαν και τις φάσεις, όμως το γκολ δεν έμπαινε.

Στο 84' ο Μπάλλα έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φέυγει πάνω από την εστία.

Όπως συμβαίνει, λοιπόν, πολλές φορές μίλησε ο... νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 87' ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, ο Μπαντής δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, με τον Γιακουμάκη να παίρνει το “ριμπάουντ” και να γράφει το 1-3.

Στο τέλος του αγώνα, παρά την ήτταμ ομάδα και κόσμος έγιναν ένα! Πανιώνια γιορτή στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοάτα, Μουκτάρης, Σιώπης, Σαββίδης, Καθάριος (60' λ.τρ. Λάμπρου), Ταπόκο (57' λ.τρ. Μπάλλας), Μπεν, Μαχμούτοβιτς (73' Γεσίλ).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (70' Καλτσάς), Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα (84' Γιουσούφ), Καραμπουέ, Βασιλείου (67' Γιακουμάκης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια