Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος: «Για το πρωτάθλημα στο Κερατσίνι»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο δρόμο για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στην BasketLeague θέλει να κάνει στο Κερατσί...

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο δρόμο για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στην BasketLeague θέλει να κάνει στο Κερατσίνι αύριο (8/4, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος κόντρα στον Φάρο.
Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

«Παίζουμε με μια ομάδα που δεν μας παραπλανεί το γεγονός ότι έχει έξι ήττες. Θεωρώ ότι η ομάδα αυτή θα ακολουθήσει εμάς μέσω των πλέι οφ βέβαια στην Α1. Είναι το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Από κει και πέρα, όμως ο Πανιώνιος στον αγώνα του Σαββάτου πάει για να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά!» εξηγεί ο Νίκος Μίχαλος που είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες του «Ιστορικού» και συνέχισε: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή μετά τα δυο ατυχή αποτελέσματα σε ντέρμπι εκτός έδρας (σ.σ. με Δούκα και Ηρακλή) νομίζω ότι είναι μονόδρομος για μας η νίκη, γιατί δεν θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ και δεν δικαιούμαστε βάση της πορείας μας να πάμε στα πλέι οφ».

Όσο για τα σημεία που απαιτούν προσοχή κόντρα στην φορμαρισμένη ομάδα του Φάρου, υπογράμμισε: «Παίζουμε με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Βέβαια, είμαστε η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κάτι να ελέγξουμε, είναι παιχνίδια που θα εξαρτηθούν καθαρά από την προσωπικότητα, την διάθεση και το ποιος το θέλει πιο πολύ. Σίγουρα η ομάδα του Φάρου διανύει μια πολύ καλή περίοδο, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος διανύει μια συνεχόμενη καλή περίοδο όλο το χρόνο. Άρα πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί καθαρά στο θέμα της διάθεσης και του κινήτρου των δυο ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια