Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή για την... φιέστα!

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/04)  η προετοιμασία για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα...

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/04)  η προετοιμασία για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μουκτάρης, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Οι απουσίες είναι πολλές με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει τους τραυματίες Κόρμπο, Πλιάτσικα και Ενγκόγκ και τους τιμωρημένους Γιαννιώτη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Τασουλή, Μασούντ και Βλάχο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την φιέστα 
Οπως έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει τη μορφή φιέστας για το κλείσιμο μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, όπου η ομάδα μας κατάφερε το στόχο που ήταν η είσοδος στα play off και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ήδη οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες τα εισιτήριά τους, έχουν πάρει και το συλλεκτικό μπλουζάκι για την περίοδο 2016-17, ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και την Κυριακή.

Παράλληλα τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάρι Όουεν, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα υπάρξει και φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο γήπεδο, προκειμένου να γιορτάσουμε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια