Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... τελικού!

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα (26/03) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλο...

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα (26/03) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας τον ισχυρό Ολυμπιακό.

Οι κυανέρυθρες ήδη έχουν πετύχει μία πολύ μεγάλη επιτυχία, με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final 4 και είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για να νικήσουν τον ΟΣΦΠ και να πάρουν τον τίτλο.

Φυσικά γνωρίζουν καλά πως ο αντίπαλος τους είναι πολύ ισχυρός φέτος, με μία πολύ δυνατή ομάδα, όμως τα κορίτσια του Ιστορικού θα παλέψουν για να τα καταφέρουν.

Η γκαρντ του Πανιωνίου Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, μιλώντας για τον τελικό είπε: «Παίζουμε έναν τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε βέβαια ευχαριστημένες που περάσαμε στον τελικό που ήταν και ο στόχος μας. Ο Πανιώνιος προκρίνεται για πρώτη φορά σε τελικό Final Four κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε. Θα μπούμε στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό. Δεν είμαστε φαβορί και ο Ολυμπιακός ξέρουμε ότι διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα μπούμε χωρίς άγχος στο παρκέ και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να χαρούμε πάνω απ’ όλα τον τελικό».

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό της Γλυφάδας, ξεκινάει στις 17:00 και ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια