Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς μαθητές (video)

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Παναγιώτη Κόρμπο και Βαγγέλη Οικονόμου είχαν το πρωί της Τρίτης (28/03) μικροί μαθητές σχολείων τη...

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Παναγιώτη Κόρμπο και Βαγγέλη Οικονόμου είχαν το πρωί της Τρίτης (28/03) μικροί μαθητές σχολείων της Νέας Σμύρνης.

Οι παίκτες του Ιστορικού υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, τα οποίο έδειξαν ιδιαίτερα χαρούμενα που βρέθηκαν μαζί με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

To σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι αρχηγοί της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος, Βαγγέλης Οικονόμου, επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης το 5ο δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης και το 5ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν αυτόγραφα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εγκαινίασε με αυτόν τον τρόπο την νέα καμπάνια, όπου οι παίκτες της ομάδας, θα επισκεφτούν διαδοχικά όλα τα σχολεία της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών, δείχνοντας έμπρακτα το δέσιμό της με την νεολαία της πόλης. Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι επισκέψεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στα σχολεία της περιοχής, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες".

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια