Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπαν με παιδιά ακαδημίας του Βύρωνα (photo)

Καλεσμένοι της ακαδημίας του Αστέρα Βύρωνα ήταν οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Μπαντής. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού ανταποκρίθ...

Καλεσμένοι της ακαδημίας του Αστέρα Βύρωνα ήταν οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Μπαντής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων της ακαδημίας του συλλόγου του Βύρωνα και βρέθηκαν στην προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών.

Σιώπης και Μπαντής μίλησαν με τα μικρά παιδιά τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, με τους "μικρούς" να χαίρονται ιδιαίτερα την συζήτηση αυτή.

Φυσικά αμφότεροι οι παίκτες του Πανιωνίου υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους προπονητές της ακαδημίας.

Μάλιστα, όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παιδιά "πόζαραν" με την φανέλα του Πανιωνίου!

Ο Μανώλης Σιώπης, με σχετική του ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook,
έγραψε αναλυτικά: "Ευχαριστώ πολύ την ακαδημία του Αστέρα Βύρωνα για την πρόσκληση, για να μπορέσω να βρεθώ με αυτά τα ταλαντούχα παιδιά. Μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία".

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ακαδημίας του Αστέρα Βύρωνα, τονίζουν με ανάρτηση στην σελίδα του συλλόγου στο facebook: " Στη προπόνηση μας επισκέφθηκε ο Μανώλης Σιώπης (διεθνής Ποδοσφαιριστής Πανιωνίου) και ο Γιώργος Μπαντής (Τερματοφύλακας Πανιωνίου). Συνομίλησαν με τα παιδιά αρκετή ώρα αναλύοντας πολλά θέματα, από τον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής που συμμετείχε ο Μανώλης μέχρι και κοινωνικές δράσεις όπως ο αγώνας που γίνεται κατά της εξόρυξης χρυσού "SOS Χαλκιδική" που υποστηρίζει ο Γιώργος. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους αλλά και τα σημαντικά μαθήματα ζωής που δίνουν στα μικρά παιδιά - πραγματικά πρότυπα!!!"

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια