Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Α ρε Πανιωνάρα τους έχεις τρελάνει... (photo)

Ο φετινός Πανιώνιος έχει τρελάνει κόσμο, με την λέξη "τρελάνει" να είναι κυριολεκτική! Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να...

Ο φετινός Πανιώνιος έχει τρελάνει κόσμο, με την λέξη "τρελάνει" να είναι κυριολεκτική!

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν κάτι για να σχολιάσουν αρνητικά τον σύλλογο. Αυτό το κάτι συνήθως το βγάζουν από το μυαλό τους. Όπως και το παρακάτω θέμα, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ένα blog και αρκετοί φίλοι του Ιστορικού μας ενημέρωσαν γι' αυτό, εκφράζοντας την οργή τους!

Πιο συγκεκριμένα, το blog "eleftheriellas" είχε την εξής παρακάτω φωτογραφία και και κείμενο.



"Ποιούς ενοχλούσε η γαλανόλευκη που κοσμούσε το εκατό και πλέον ετών σήμα της ομάδας σας κύριοι του Πανιώνιου???? και
Ποίους ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ τα τέσσερα διάσπαρτα σε εμφανή σημεία κάθε στολής, αστέρια του Δαβίδ?????.... Δηλαδή, του εθνόσημου του Ισραήλ, κύριοι του Πανιώνιου???????
Τι σκατά παιχνίδια παίζετε ρέεεεεε???????"

Φαντάζομαι την αντίδραση σας διαβάζοντας το εν λόγω κείμενο. Την φαντάζομαι γιατί και εγώ την ίδια αντίδραση είχα, δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω μαζί τους ή να νευριάσω!

Αρχικά και χωρίς πολλά - πολλά είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιον-κάποιους πάρα πολύ άσχετους ανθρώπους!

Κανονικά δεν χρειάζεται καν να μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε μαζί τους, αλλά επειδή ήσασταν αρκετοί εσείς που μας ζητήσατε να προβάλουμε το θέμα, γι' αυτό και μόνο ασχοληθήκαμε.

Μία μικρή και απλά απάντηση στους ανιστόρητους - άσχετους τύπους είναι η εξής: Αρχικά "κύριοι" ή "κυρίες" το διαχρονικό σήμα του Πανιωνίου -και όχι αυτό που είχε φτιαχτεί για λίγα χρόνια- είναι αυτό που έχετε βάλει στην δική σας φωτογραφία και γράφετε "σήμερα".

Επίσης, αυτό που αποκαλείται εσείς αστέρια του Δαβίδ (!!!) είναι το σήμα της ισπανικής εταιρίας ένδυσης luanvi που ντύνει τον Πανιώνιο και πολλές ακόμα ομάδες στην Ευρώπη! Επίσης βλέποντας κάποιος το σήμα της συγκεκριμένης εταιρίας βλέπει πως μοιάζει περισσότερο με δέντρο. Το περίεργο είναι ότι εσείς το είδατε με έναν τρόπο που θέλατε εσείς και φτιάξατε μία ιστορία από το τίποτα. Αυτό δείχνει πως πραγματικά είστε τρομακτικά άσχετοι ή απλά το κάνατε με σκοπό...

Α ρε Πανιωνάρε.. Τους έχεις τρελάνει κυριολεκτικά!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια