Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με αμείωτο ρυθμό η προπώληση (photo)

Με... αυξημένη κίνηση συνεχίστηκε και το Σάββατο (04/03) η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (06/03) με τη...

Με... αυξημένη κίνηση συνεχίστηκε και το Σάββατο (04/03) η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (06/03) με την ΑΕΚ.

Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει μεγάλη... δίψα για να βρεθεί στον ΝΑΟ, να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μάλιστα προέρχεται από το μεγάλο "διπλό" επί του Ολυμπιακού και βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο, λοιπόν, από τις πρωινές ώρες οι φίλοι του Ιστορικού πήγαιναν στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το σημαντικό ματς κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα, το μεσημέρι (12:30-14:30) το παρών έδωσε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και φυσικά φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

Το Σάββατο (04/03) ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο του μέχρι τις 20:00, από τα εκδοτήρια του Άγιου Ανδρέα καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Την Κυριακή (05/03) από τις 10.00 έως τις 20.00 θα είναι το ωράριο που θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, από τα εκδοτήρια του Άγιου Ανδρέα και από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Τέλος, την Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια τόσο του Αγίου Ανδρέα όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια