Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιο τριήμερο!

Έτοιμα όλα και όλοι! Ο κόσμος ζει και αναπνέει για την Πανιωνάρα από αύριο μέχρι και την Δευτέρα! Στην πλατεία, στους δρόμους, στα μαγαζι...

Έτοιμα όλα και όλοι! Ο κόσμος ζει και αναπνέει για την Πανιωνάρα από αύριο μέχρι και την Δευτέρα! Στην πλατεία, στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα social, στα ραδιόφωνα .. Όλοι περιμένουν τους αγώνες μας να παραβρεθούν και να φωνάξουν για τον ιστορικό!

Τι έχουμε από αγώνες λοιπόν .. Ξεκινάμε με το Σάββατο ..
Στις 15.30 ξεκινάει το Πανιώνιο γλέντι με διπλό στην Μυτιλήνη! Στο νησί της Λέσβου αγωνίζεται η ανδρική ομάδα του βόλεϊ και αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση για να ξεκινήσει καλά το κυανέρυθρο τριήμερο!

Στις 16.00 παίζει η ομάδα πόλο, έξω με Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που θα είναι περισσότερο για εμπειριές στους νεαρούς μας παίκτες. Το μεγάλο ντέρμπι έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη, εντός με Πάτρα (νίκη θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή στην Α1), όπου κόσμος και ομάδα θα πρέπει μαζί να δώσουν το 100%.

Στις 17.00 ξεκινάμε εμείς τις παρουσίες μας! Πηγαίνουμε στο Αρτάκης. Η ανδρική ομάδα μπάσκετ παίζει με αντίπαλο το Ηράκλειο. Πάμε να το γεμίσουμε το γηπεδάκι μας, να κάνουμε την 19η νίκη (σε 20 αγώνες) και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (έξω με Ηρακλή).

Όσοι μπορούμε μένουμε Αρτάκης γιατί στις 19.00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ παίζει με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Αξίζουν τα κορίτσια το χειροκρότημά μας, ειδικά μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο Αιγάλεω.

Στις 20.15 αγωνίζεται για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β'εθνικής η ομάδα μας του χάντμπολ στην Κυψέλη (γήπεδο Πανελληνίου), με αντίπαλο τον Πήγασο. Η χρονιά τελειώνει με πολύ δυνατές εμφανίσεις από την ομάδα αλλά δυστυχώς το μουδιασμένο ξεκίνημα μας κόστισε και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο φέτος.

Την Κυριακή, συνεχίζουμε με Πανιωνάρα!

Στις 12.30 θα είμαστε ΌΛΟΙ στο Αρτάκης για τον αγώνα των κοριτσιών του μπάσκετ με αντίπαλο την Λευκάδα. Η Λευκάδα κληρώθηκε να είναι η αντίπαλός μας και στον ημιτελικό του κυπέλλου (24.3), οπότε θα δούμε και μια προθέρμανση του αγώνα για το final four. Ο αγώνας θα είναι ντέρμπι, το πρωτάθλημα έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο (την τελική ευθεία) και η ομάδα μας θέλει μόνο νίκες σε όλα τα εντός έδρας για να αποφύγει την διαδικασία των play out της Α1. Η Λευκάδα είναι βασική μας αντίπαλος σε αυτό το έγχειρημα και μια νίκη (ειδανικά με +6 για να καλύψουμε το -5 του πρώτου γύρου) θα μας δώσει μεγάλο αβαντάζ!

Μετά τον αγώνα του γυναικείου μπάσκετ κάνουμε λίγο ξεκούραση και φορτώνουμε ενέργεια, ξεκουράζουμε φωνή και Δευτέρα 19.30 είμαστε ΌΛΟΙ στο Πανιώνιος - αεκ.

Δύο λόγια γρήγορα για τη μπαλίτσα ..
1. Όλοι να έχετε αγοράσει εισιτήρια από την Κυριακή. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ την Δευτέρα για να πάτε στα εκδοτήρια. Ενημερώστε κόσμο, βοηθήστε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει μέσα στο Σαβ/κο αγοράζοντάς τους εσείς τα εισιτηριά τους. Δεν θέλουμε να δούμε τεράστιες ουρές στις 19.30 με κόσμο να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο .. Ξέχωρα από αυτό, με τον ρυθμό που γίνεται ήδη η προπώληση υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει γίνει sold out πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Είναι κρίμα να μείνετε απ' έξω, γι' αυτό προνοήστε!

2. Καλή η κουβεντούλα απ' έξω, η τυροπιτούλα, το σουβλάκι, η μπυρίτσα, ο καφές ΑΛΛΆ για ΜΙΑ φορά κάντε αυτό που μας προτρέπουν και οι Πάνθηρες. ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΝΩΡΙΣ! Πάμε να γεμίσουμε το γήπεδο από τις 19.00. Να δώσουμε παλμό στην ομάδα από την προθέρμανση! Όχι πάλι 19.10 και 19.20 και 19.30 με τη ψυχή στο στόμα. Φάτε, πιείτε, κάντε τις καβάτζες σας από νωρίς! Ας κάνουμε ΜΙΑ φορά κάτι διαφορετικό από τις γαμημένες συνήθειες που έχουμε!

Τα λέμε στα γήπεδα και τις κερκίδες .. Καλό Σαββατοκυριακοδεύτερο να έχουμε!

Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου

Δεν υπάρχουν σχόλια