Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όπου παίζει Πανιώνιος...

Πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία τα περισσότερα αθλήματα, με τον Πανιώνιο φυσικά να συμμετέχει παντού! Ο κόσμος του Ιστορικού π...

Πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία τα περισσότερα αθλήματα, με τον Πανιώνιο φυσικά να συμμετέχει παντού!

Ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να δώσει το ¨παρών" δίπλα στις ομάδες του συλλόγου, ώστε να τις στηρίξει και να της βοηθήσει να φτάσουν σε επιτυχίες.

Το Σάββατο (01/04) το κυανέρυθρο πρόγραμμα είναι γεμάτο:

16.00; Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, πόλο. Τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα να χρειάζεται την ισοπαλία για ευνοϊκή διασταύρωση στους αγώνες παραμονής.

17.00, Πανιώνιος - Αίολος Αστακού, μπάσκετ ανδρών. Ο πρώτος "τελικός" από τους συνολικά επτά μέχρι το τέλος. Στόχος μόνο η νίκη!

20:00, Πορφύρας - Πανιώνιος, βόλεϊ γυναικών. Παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για την... κυανέρυθρη Κυριακή (02/04) τώρα:

14:00, ΠΑΟ - Πανιώνιος, μπάσκετ γυναικών. Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα, όπου θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να μην μπει στα play out.

15:00, Πανιώνιος - Ατρόμητος, ποδόσφαιρο. Ο Ιστορικός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία.

19:00, Πανιώνιος - ΓΣ Απόλλων, βόλεϊ ανδρών. Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, καθώς αντιμετωπίζουν τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια