Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέχρι και ο Μέγα Αλέξανδρος...

Να "αποδράσει" και από την Τούμπα με βαθμούς ή βαθμό θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (19/03,15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον...

Να "αποδράσει" και από την Τούμπα με βαθμούς ή βαθμό θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (19/03,15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα και είναι έτοιμη να περάσει και από την έδρα του ΠΑΟΚ αλώβητη!

Να σημειώσουμε ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται μόνος στην δεύτερη θέση με 48 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην τρίτη θέση με 43 (όσους πλέον και η ΑΕΚ).

Στα αγωνιστικά τώρα. Ο Σέρβος προπονητής μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Οικονόμου, ο οποίος έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα εκτός έχει τεθεί ο Λάμπρου, καθώς στο πλαίσιο του δανεισμού του στον Ιστορικό οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να μην αγωνιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Επίσης δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρισβάνης και οι τραυματίες Φούντας, Ενγκόνγκ, Πατσατζόγλου και Αντωνιάδης.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα είναι το εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Πλιάτσικας, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατα, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης, Βοσνιάδης.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 200 οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!

Απουσίες για ΠΑΟΚ

Στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τον Αμρ Ουάρντα να μην ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να μένει εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι τραυματίες Κάμπος, Πρίγιοβιτς. Στο ματς με τον Ιστορικό δεν θα αγωνιστεί ούτε και ο Μαλεζάς που είναι τιμωρημένος.

Αντιθέτως, στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Κάνιας, Κουλούρης και Πέλκας.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε,Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Μυστακίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια