Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα «μεγάλα» γκολ του...killer Μπεν!

Ο big Μπεν έχει αναλάβει τον ρόλο του... killer και οδηγεί τον Ιστορικό σε σημαντικές νίκες! Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 27χρονος ποδοσφ...

Ο big Μπεν έχει αναλάβει τον ρόλο του... killer και οδηγεί τον Ιστορικό σε σημαντικές νίκες!

Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην θέση του εξτρέμ, βοηθώντας κυρίως με την ταχύτητα και τις πλαγιοκοπήσεις του και όχι τόσο με τα τέρματα του (είχε πετύχει δύο).

Στην δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όμως, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πουλήθηκε και έτσι ο Μπεν πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και όπως φαίνεται αυτή η θέση του πάει πολύ!

Ο άσος από τις Κομόρες έχει περισσότερο χώρο, κινείται σωστά και φυσικά έχει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Κάτι που κάνει καλά, καθώς σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να σημειώσει πέντε γκολ.

Μάλιστα, αυτά τα γκολ είναι και καθοριστικά για την ομάδα, αφού συνδυάζονται με επιτυχίες! Σκόραρε και άνοιξε το σκορ στο "διπλό" της ομάδας στο Περιστέρι, με Βέροια, Ηρακλή και ΑΕΛ πέτυχε το "χρυσό" τέρμα της νίκης, ενώ με την Ξάνθη είχε "σφραγίσει" το τρίποντο (2-0).

Συνολικά, λοιπόν, ο 27χρονος επιθετικός έχει πετύχει επτά τέρματα και συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του Μιλόγεβιτς στις επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια