Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατατέθηκε πλήρης φάκελος!

Η διοίκηση του Πανιωνίου έχει κάνει μεγάλο αγώνα όλον αυτόν τον καιρό για να "στρώσει" τα πράγματα τόσο αγωνιστικά όσο -πολύ πε...

Η διοίκηση του Πανιωνίου έχει κάνει μεγάλο αγώνα όλον αυτόν τον καιρό για να "στρώσει" τα πράγματα τόσο αγωνιστικά όσο -πολύ περισσότερο- και οικονομικά.

Οι κυανέρυθροι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου και στους δύο προαναφερθέντες τομείς και την Παρασκευή (31/03) η ΠΑΕ κατέθεσε τον φάκελο της για την αδειοδότηση της νέας σεζόν.

Όπως εκφράζεται από επίσημα χείλη, ο φάκελος είναι πλήρης, έχουν γίνει τα πάντα, ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να μην υπάρχει πρόβλημα και στην κυανέρυθρη διοίκηση υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την αίσια έκβαση του θέματος.

Θυμίζουμε ότι η αρχή των σημαντικών επιτευγμάτων της ΠΑΕ έγινε την περασμένη σεζόν, όπου οι κυανέρυθροι κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια μεταγραφών για τον πρωτάθλημα. Φέτος, όλοι ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα καταφέρει ο Ιστορικός να πάρει και την πολυπόθητη ευρωπαϊκή άδεια.

Να σημειωθεί, πως μετά το τέλος των play off του πρωταθλήματος θα εκδοθούν οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια