Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H... κωλοτούμπα του Ίβιτς!

Ο Ίβιτς έκανε... κωλοτούμπα, μετά το "χέρι" που έβαλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ίβαν Σαββίδης, στον Πέλκα. Θυμίζουμε ότι ο ...

Ο Ίβιτς έκανε... κωλοτούμπα, μετά το "χέρι" που έβαλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ίβαν Σαββίδης, στον Πέλκα.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ είχε πανηγυρίσει με ανάρμοστο τρόπο όταν σκόραρε κατά του Πανιωνίου, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και λέγοντας άσεμνα λόγια.

Ο ίδιος ο παίκτης στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως δεν μετανιώνει για ότι έκανε, ενώ και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ίλια Ίβιτς αποφάσισε να τον υπερασπιστεί, λέγοντας μεταξύ άλλων την απίστευτη ατάκα "έτσι πανηγυρίζουν οι άντρες...".

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ίβαν Σαββίδης, κάλεσε τον Πέλκα και του έβαλε... χοντρό χέρι γι΄αυτήν του την ενέργεια, εκφράζοντας του την έντονη δυσαρέσκεια για την συγκεκριμένη χειρονομία, κάνοντας του σαφές πως δεν είναι αποδεκτή από την οικογένεια της ομάδας του.

Ο Ίβιτς, βλέποντας προφανώς πως εκτέθηκε με την δική του τοποθέτηση και αργότερα με το... άδειασμα που του έκανε ο Σαββίδης, σε νέες του δηλώσεις έκανε μία απίστευτη... κωλοτούμπα, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως δεν είχε δει την ενέργεια του παίκτη του!!!

Τώρα πως γίνεται να μην είχε δει τι συμβαίνει και στην συνέντευξη Τύπου να τονίζει πως δεν έκανε κάτι κακό ο παίκτης του και έτσι πανηγυρίζουν οι άντρες, είναι απορίας άξιο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδαμε πώς κόντρα στον Πανιώνιο ο Πέλκας έκανε μία λανθασμένη κίνηση από μέρους του, όπως λανθασμένη ήταν και η δική μου τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα. Δεν είχα δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Σε σχέση με αυτά που μου είχαν πει δεν είχα φανταστεί τι κίνηση ήταν αυτή και πώς πανηγύρισε.

Δεν πιστεύω ότι ήθελε να προσβάλλει κάποιον, δημιούργησε κακή εικόνα για τον εαυτό του. Πέρασε άσχημο μήνυμα στα παιδιά που παρακολούθησαν το παιχνίδι, είναι κάτι που πέρασε άσχημο μήνυμα για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και τιμωρία γι' αυτό και είναι λογικό, είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί από κανένα. Είμαι άνθρωπος που εκείνη τη στιγμή που σαν προπονητής ήθελαν να προστατέψω τον παίκτη μου, όμως ξαναλέω ότι ήταν λάθος στη συνέντευξη Τύπου. Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι».

Δείτε ΕΔΩ και τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια