Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για επιστροφή στις νίκες!

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (11/03, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, για την 24η αγ...

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (11/03, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επανέλθει η ομάδα στα "τρίποντα".

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Ταπόκο, Γκιοατά και Φούντας τέθηκαν εκτός, ο καθένας για διαφορετικούς τραυματισμούς, χωρίς όμως η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.

Η προσέλευση των φιλάθλων του Ιστορικού σε ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται εκ νέου μεγάλη και ένα ακόμα παιχνίδι θα μετατραπεί σε... γιορτή!

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Σέρβου προπονητή: Πλιάτσικας, Τασουλής, Βλάχος, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου, αυτή αναμένεται αποτελείται από τους εξής 11 που βλέπετε στο παρακάτω πινακάκι:


Δεν υπάρχουν σχόλια