Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκπλήξεις από την ΠΑΕ

Εκπλήξεις επιφυλάσει η ΠΑΕ Πανιώνιος στους φιλάθλους του συλλόγου που θα πάνε στα γραφεία για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον α...

Εκπλήξεις επιφυλάσει η ΠΑΕ Πανιώνιος στους φιλάθλους του συλλόγου που θα πάνε στα γραφεία για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρων οι κυανέρυθροι. παίκτες του Ιστορικού θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας..

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως κατά την διάρκεια της προπώλησης των εισιτηρίων για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (06/03), παίκτες της ομάδας μας θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24), ώστε να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του συλλόγου μας.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 02/03 ο «χρυσός» σκόρερ της μεγάλης νίκης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Γιώργος Μασούρας θα είναι κοντά μας από τις 17:00 έως τις 19:00.





Την Παρασκευή 02/03 από τις 17:00 έως τις 19:00 ο Χρήστος Τασουλής θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.
Το Σάββατο 03/03 ο ΜVP της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και όλης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, Βαγγέλης Οικονόμου, θα βρίσκεται κοντά μας από τις 12:30 έως τις 14:30.




Δεν υπάρχουν σχόλια