Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεργασία Πανιωνίου με το Εθνικό Ωδείο

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου "Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη τ...

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου

"Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Εθνικό Ωδείο, το οποίο ίδρυσε ο γεννημένος στην Σμύρνη εθνικός μουσουργός και ακαδημαϊκός Μανώλης Καλομοίρης. Στόχος της συνεργασίας η δημιουργία παιδικής – νεανικής χορωδίας αποτελούμενης από αθλητές και αθλήτριες του Πανιώνιου και η επανασύσταση του πολιτιστικού κλάδου του συλλόγου.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα στο Εθνικό Ωδείο Νοτίων Προαστίων – Υποκατάστημα του Κεντρικού – (Τρίτωνος 81, Παλαιό Φάληρο, πλησίον σταθμού τραμ «Παναγίτσα») το οποίο λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Χαράς Καλομοίρη, την οποία ευχαριστούμε για την αμέριστη συνδρομή της στο όλο εγχείρημα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών μας θα γίνονται στις γραμματείες του κάθε τμήματος, ενώ η μηνιαία συνδρομή θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, προς κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της χορωδίας.

Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 6 Μαΐου 2017, ώρα 11:00 (στο χώρο του ωδείου)

[Τηλέφωνα Εθνικού Ωδείου Νοτίων Προαστίων: 2109814241"

Δεν υπάρχουν σχόλια