Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Σιώπη, Ρισβάνη η προπώληση

Με τους Μανώλη Σιώπη, Σπύρο Ρισβάνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/03) η προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμη...

Με τους Μανώλη Σιώπη, Σπύρο Ρισβάνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/03) η προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ για δύο ώρες (17:00-19:00), για να βγάλουν φωτογραφίες και να υπογράψουν αυτόγραφα στον κόσμο που θα αγοράσει το εισιτήριο του.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Ο Μανώλης Σιώπης και ο Σπύρος Ρισβάνης, θα βρίσκονται την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από τις 17:00 έως τις 19:00 προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους που θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται πως το ωράριο πώλησης εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής είναι το εξής:

Την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από τις 10:00 έως τις 20:00.

Την Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, όσο και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια