Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Η ευχαρίστηση του ποδοσφαίρου

Παρακολουθώ τον Πανιώνιο την αγαπημένη μου ομάδα από το 1983.Καθε Κυριακή στο γήπεδο,στους όρθιους στην αρχή και στην θύρα 4 στην συνέχει...

Παρακολουθώ τον Πανιώνιο την αγαπημένη μου ομάδα από το 1983.Καθε Κυριακή στο γήπεδο,στους όρθιους στην αρχή και στην θύρα 4 στην συνέχεια,με μικρά διαστήματα παύσης λόγω σπουδών και στρατού.

Αυτό που ζούμε φέτος (μαζι με τα παιδιά μου πλέον)ειναι κάτι το πρωτόγνωρο.Εχουμε πάρει κύπελα Ελλάδας,έχουμε βγει στην Ευρώπη,έχουμε φέρει παιχταράδες,έχουμε κάνει ευρωπαϊκές πορείες καλές,αλλα αυτο το φετινό με αυτά τα παιδιά της ομάδας μας ειναι το κάτι άλλο.

Βεβαια εμείς οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είμαστε ξεχωριστοί δεν μοιάζουμε ούτε με τους οπαδούς του big4 ούτε με τους υπόλοιπους των άλλων μικρομεσαίων ομάδων,είμαστε απο άλλη πάστα.Παντα ονειρευόμαστε παραπάνω απο τους άλλους και πρωταθλήματα και κύπελλα και ευρωπαϊκές πορείες γιατι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε λόγω ιστορίας και φανέλας.

Φετος ακούω απο όλους οτι ο Πανιωνιος ειναι η ευχαριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και τρελαίνομαι,δεν είμαστε μονο έκπληξη είμαστε η μοναδική ευχαριστη νότα του ελληνικού πρωταθλήματος,είμαστε η μόνη ομάδα που χαίρεσαι το ποδόσφαιρο.

Κλεινοντας θέλω να πω οτι αυτοι οι παίχτες θα μπουν με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία του Πανιωνίου διπλα στους μεγαλύτερους παίχτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα μας.

Τελος ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση μας που απόδειξε οτι το χρήμα δεν ειναι το παν!!!!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Αναγνώστης: Κώστας Μανιάτης

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια