Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες...»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τούμπας, τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι, ...

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τούμπας, τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι, καθώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Ιστορικός ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες κλασικές φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είμαι περήφανος και το χω πει πολλές φορές γι αυτά τα παιδιά. Αυτά που σχεδιάζαμε για σήμερα τα κάναμε, μπορεί να μην είχαμε κατοχή αλλά είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά αλλά νομίζω ότι ο τερματοφύλακάς μας έβγαλε μια καταπληκτική φάση. Ο ΠΑΟΚ είχε υπεροχή αλλά όχι κλασικές ευκαιρίες. Όταν παίζεις και με παίκτη λιγότερο δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Μοιραία φάγαμε το γκολ αλλά και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ, καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ικανότητα στο γκολ και αν η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ: «Ας γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο. Είχαμε δυο επιθετικούς από τους κορυφαίους στη Σουπερλίγκ, τον Ανσαριφάρντ και τον Ενγκόγκ. Ο ένας έφυγε και τον άλλον τον περιμένουμε. Κάνουμε κάποιες αλλαγές στην επίθεση αναγκαστικά και βάζουμε κάποιους παίκτες που δεν πρέπει να παίζουν εκεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι χάνουμε ευκαιρίες αλλά κάνουμε ευκαιρίες. Όλοι θέλουν με μισή ευκαιρία να κάνουν γκολ αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Πιστεύω όμως ότι όλα είναι δανεικά. Με Λάρισα και Ηρακλή με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει βαθμούς. Κάπου η μπάλα σου δίνει βαθμούς κάπου στους παίρνει».

Για το τι σχεδίασε πριν τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Λέοβατς και Μάτος είναι πιο πολύ επιθετικοί μπακ παρά αμυντικοί. Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε. Ο ΠΑΟΚ γέμισε το κέντρο αλλά δεν είχε δυο πλάγιους, αλλά έναν τον Ενρίκε. Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ ποιοτικός αλλά αγωνίζεται πιο πολύ στο κέντρο. Τσίμιροτ και Σάκχοφ επίσης είναι ποιοτικοί. Θέλαμε και μεις να κλείσουμε το κέντρο μας. Και εμείς έχουμε το στυλ μας και δεν προσαρμοστήκαμε. Αν ανοίγαμε χώρους θα ήταν αυτοκτονία. Στην Τούμπα δεν έχεις τη δυνατότητα να έχεις πολλές ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια