Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Καταθέτουμε την ψυχή μας...»

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, τόνισε πως αυτό είναι το «όπλο» της ομάδας, ενώ...

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, τόνισε πως αυτό είναι το «όπλο» της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην απόσταση από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, έβγαλε το... καπέλο στους συμπαίκτες του, αλλά στάθηκε και στην σχέση που έχει δημιουργθεί ανάμεσα σε παίκτες και κόσμο στον Πανιώνιο!

Αναφερόμενο στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Πανιώνιο, ο Μασούρας μιλώντας στην κάμερα της nova, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα ένα σημαντικό πόντο στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μου αλλά και για την ομάδα που το χρειάζεται. Όλα τα παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους και όταν υπάρχει και αποτέλεσμα, φεύγουμε πιο χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά και μετά του μεταφέρθηκε πως έχει αρχίσει να σκοράρει. «Η ψυχολογία παίζει ρόλο, η σωστή θέση στον αγωνιστικό χώρο, δεν έρχεται πάντα τόσο εύκολα το γκολ. Αξίζει όμως όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες να τα δίνεις όλα για να τους κάνεις χαρούμενους».

Για την εικόνα της αναμέτρησης τόνισε: «Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, δυνατά, δεν κρατήσαμε σωστά τις γραμμές μας και η ΑΕΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο, μιλήσαμε και στα αποδυτήρια και εν τέλει νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε». Μεταξύ άλλων ο νεαρός εξτρέμ ρωτήθηκε τι τους είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ανάπαυλα. «Οτι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, το έχουμε κάνει σε όλο αυτό το διάστημα. Να παίξουμε με το πάθος που έχουμε δείξει και πως στο τέλος θα έχουμε αποτέλεσμα».

Η ομάδα είναι κοντά στη κορυφή και ο 23χρονος σχολίασε αν το σκέφτονται στα αποδυτήρια:«Σίγουρα είναι θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε κοντά σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο μεγάλο μπάτζετ αλλά προέχει η είσοδος στην πεντάδα και συνεχίζουμε για ότι καλύτερο».

Κλείνοντας μίλησε για τους φίλους της ομάδας: «Έχουμε δημιουργήσει μια διαφορετική σχέση με τον κόσμο τα τελευταία 2.5 χρόνια, πρωτόγνωρη για την Ελλάδα. Μας δίνουν και τους δίνουμε δύναμη και αυτό βγαίνει με το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα καλά χτίζονται σιγά σιγά, στο χέρι μας είναι να φέρουμε ακόμα παραπάνω κόσμο στο γήπεδο και να δείξουμε πως με πάθος και θέληση μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια