Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάμπρου: «Να βελτιωθώ...»

Ο παίκτης του Ιστορικού Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για την νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Ουγγαρίας, αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην ομ...

Ο παίκτης του Ιστορικού Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για την νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Ουγγαρίας, αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ακόμα ο νεαρός άσος, που σκόραρε κιόλας στο ματς των Ελπίδων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ατζέντη του Λάμπρο Χούτο που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική των Ανδρών για το δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο το Σάββατο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάζαρος Λάμπρου στον ΣΠΟΡ FM:

Για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία:

Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς παίξαμε αρκετά καλά για πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν πολύ καλές μονάδες στην ομάδα, είμαστε όλοι από διαφορετικές ομάδες και θέλουμε χρόνο δεθούμε. Για πρώτο ματς ήμασταν πολύ καλά. Έχουμε και άλλα ματς μπροστά μας ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα προκριματικά.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Δενόμαστε σιγά- σιγά, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και συζητάμε για να ξέρουμε πώς να βρίσκουμε ο ένας τον άλλον και το πώς να ανταπεξέλθουμε σε όσα μπορεί να τύχουν. Είχαμε βρεθεί πριν τρεις μήνες για ένα φιλικό με την Κύπρο αλλά ουσιαστικά αυτή τη φορά.

Για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον Πανιώνιο:

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Πανιώνιο για να μπορέσω να πάρω ματς και να βελτιωθώ.

Για τα κόλπα που κάνει με τη μπάλα στα ημίχρονα των αγώνων:

Μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα και να κάνω διάφορα. Εντάξει στο ημίχρονο είσαι και πιο χαλαρός και είναι μια καλή ευκαιρία. Βέβαια εχει μεγάλη διαφορά όμως η μπάλα με το ποδόσφαιρο και όταν παίζεις πρέπει να κοιτάς την ουσία.

Για την απόδοση του ατζέντη του, Λάμπρου Χούτου στο Survivor

(Γέλια) Μια χαρά είναι . Εμένα ρώτησε βέβαια, για το αν θα πάει η όχι. Του έδωσα την άδεια και πήγε!

Για την Εθνική Ανδρών και το δύσκολο παιχνίδι που έχει το Σάββατο στο Βέλγιο:

Εύχομαι να κερδίσουν. Σε αυτά τα ματς εξαρτάται ποιος το θέλει πιο πολύ πιστεύω όμως στην ομάδα και μακάρι να κερδίσουν τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια