Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τουλάχιστον ο Σαββίδης του έβαλε «χέρι»!

Ο Πέλκας σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με τον Πανιώνιο και πανηγύρισε κάνοντας μία απαράδεκτη χειρονομία  Ο άσος του ΠΑΟΚ έπιασε τα γεν...

Ο Πέλκας σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με τον Πανιώνιο και πανηγύρισε κάνοντας μία απαράδεκτη χειρονομία  Ο άσος του ΠΑΟΚ έπιασε τα γεννητικά του όργανα και φώναξε «πάρτε τα τώρα».

To ακόμα χειρότερο είναι ότι ο τεχνικός Ίβιτς κάλυψε τον παίκτη του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του πανηγύρισαν σαν άνδρες και ο Πέλκας δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν. Ντροπή και μόνο ντροπή να προσπαθεί να δικαιολογήσει ένας προπονητής τέτοια απαράδεκτη ενέργεια ενός παίκτη του.

Πάντως , ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε άλλη άποψη και προς τιμήν του έβαλε... χέρι στον Πέλκα!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφή με τον Έλληνα άσο προκειμένου να του μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του για την συγκεκριμένη χειρονομία, κάνοντας σαφές πως δεν είναι αποδεκτή από την οικογένεια της ομάδας του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από την πλευρά του μεγαλομετόχου: "Η χειρονομία του παίκτη -εννοείται δεν είναι αποδεκτή από εμάς και θα επιληφθούμε- δεν είχε αποδέκτες κανέναν από τους ανθρώπους ή τον κόσμο του Πανιωνίου.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτές τέτοιες ενέργειες ακόμη κι αν εκφράζουν την ένταση της στιγμής...".

Τουλάχιστον ο Σαββίδης φοράει παντελόνια και έβαλε χέρι στον παίκτη του. Ο Ίβιτς έδειξε -δυστυχώς- πόσο λίγος είναι.

ΥΓ: Ίβιτς με τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις μόνο τον παίκτη σου δε προστατεύεις. Απλα μικραίνεις το προπονητικό σου όνομα και όχι μόνο... Ρώτα Μασούρα, Μπεν, Τασούλη, Κόρμπο και τα άλλα παιδιά του Πανιωνίου πως είναι πραγματικά να πανηγυρίζεις αντρίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια