Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Με τον κόσμο να αποτελεί το μεγάλο «όπλο» ο Πανιώνιος καλείται (1/4, 5μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης να αντιμετωπίσει τον Αίολο Αστακ...

Με τον κόσμο να αποτελεί το μεγάλο «όπλο» ο Πανιώνιος καλείται (1/4, 5μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης να αντιμετωπίσει τον Αίολο Αστακού, μια αξιόμαχη ομάδα που έχει κι εκείνη μεγάλες προσδοκίες.

Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και άπαντες στο στρατόπεδο του «Ιστορικού» περιμένουν από τον κόσμο να δώσει το σύνθημα για την επικράτηση.

«Το προηγούμενο Σάββατο φτάσαμε στη νίκη με τους Μαχητές Πεύκων σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι με ένα αξιόμαχο σύνολο» εξήγησε αρχικά ο Βαγγέλης Σακελλαρίου και συνέχισε: «Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Αρχής γενομένης το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού, μια έμπειρη και δυνατή ομάδα με την οποία θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».
Πιο στοιχείο θα καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα με τον Αίολο Αστακού, σύμφωνα με τον έμπειρο γκαρντ; «Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα την προσπάθεια μας. Να είμαστε δυνατοί στο πίσω μέρος του γηπέδου, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και με την βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουμε τη νίκη» υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

«Πάντα παίζει ρόλο και αποτελεί μεγάλο κίνητρο η παρουσία του κόσμου. Τους θέλουμε κοντά μας, γιατί μας δίνουν έξτρα κίνητρο, ενέργεια και δύναμη όταν παίζουμε στο σπίτι μας» κατέληξε ο άσος των «κυανέρυθρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια