Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο Ιστορικός Πανιώνιος

Άλλο ένα θετικο αποτέλεσμα με μια ανανεωμένη ομαδα όπως η ΑΕΚ και συνεχίζουμε . Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα μπηκε πολύ αγχωμενη και φοβισ...

Άλλο ένα θετικο αποτέλεσμα με μια ανανεωμένη ομαδα όπως η ΑΕΚ και συνεχίζουμε . Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα μπηκε πολύ αγχωμενη και φοβισμενη απεναντι στην ΑΕΚ χωρίς ιδιαιτερο λογο , δεν υπηρχαμε επιθετικα . Τα παιδια έδειξαν ότι πιέστηκαν , το βαρος της θεσης είναι σημαντικό αλλα πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν πολλά απεναντι και σε πιο δυνατους αντιπαλους. 

Στο β ημιχρονο η ομαδα μπηκε όπως μας εχει συνηθίσει με παθος και πιστη στις ικανοτητες της , με την εισοδο του Γεσιλ (γι άλλη μια φορά πολύ θετικός) καταφεραμε να κλεισουμε την ΑΕΚ και να σκοραρουμε με το Μασουρα (που ενώ δεν ηταν καλος εξελίσσεται σε δημιο των μεγαλων φέτος) στη συνεχεια στις λεπτομερειες δεν σκοραραμε για τη μεγαλη νικη , δεν πειραζει οι μεγαλες ομαδες εάν δε μπορουν να νικήσουν τουλαχιστον κρατανε το Χ είναι πολύ σημαντικος κι ο ενας βαθμος , εξαλλου στο τελος κανουμε ταμείο .

Τωρα το Σαββατο άλλο ένα κρισιμο και δυσκολο ματς με τη Λαρισα , ελπιζω να είναι σε καλυτερη κατασταση ο Μασουντ που χε αποσυντονιστει λιγο λογω απουσιας του από τα δυο ματς . Ευκολα δυσκολα θα το πάρουμε το ματς και θα περιμενουμε τα αποτελέσματα των αντιπαλων μας , η ομαδα τα δινει όλα για τη νικη και ειμαστε καλυτεροι .

Αναμενουμε με αγωνία τον Ενγκογκ για περισσοτερες λυσεις στην επιθεση και συνεχιζουμε …. ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ – ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ !

ΥΓ 1. ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ !!

ΥΓ 2. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ : ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ 5€ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ .

ΥΓ 3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ , ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΕΛ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Αναγνώστης: Κο.Γ.


Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια