Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Από τις ήττες γίνεσαι καλύτερος

Παιξαμε και χασαμε... δεν εγινε κάτι συνεχίζουμε. Χασαμε μια μοναδική ευκαιρα να μειωσουμε τη διαφορα από τον πρωτο σε 5 ή ακόμα και ...

Παιξαμε και χασαμε... δεν εγινε κάτι συνεχίζουμε.

Χασαμε μια μοναδική ευκαιρα να μειωσουμε τη διαφορα από τον πρωτο σε 5 ή ακόμα και σε 3 βαθμούς. Η ομαδα στο Α μέρος επαιξε τέλεια σωστες τοποθετήσεις πολύ καλοι με πάθος και τρεξιματα που θα ζηλευαν ακόμα και ευρωπαικές ομάδες , μετα το 40 του Α μέρους όμως δεν απεδωσε τα αναμενομενα και ηττηθηκε στο τελευταιο δευτερολεπτο από τον ΠΑΟΚ , ατυχία να το πεις ναι , αδικία όμως δεν το λες, συμβαίνουν και οι εκπλήξεις στο πρωτάθλημα !
Γρηγορα σε ψυχολογο ο Γεσιλ …..βαλτο αγόρι μου ήμαρτον στο τελος θα σου γινει ψυχολογικό ! Ενώ παιζει μια χαρά φτάνει στο τέρμα και χάνει το γκολ που θα κλείδωνε κατά τη γνωμη μου τη νίκη!
Δε μας φταιει κανεις Στυλιάρας αν είναι απρόσκετος ο Οικονόμου στα μαρκαρίσματα του , ή αν βγαινεις 3 με 2 στην κοντρα και σουτάρεις από το κέντρο, η διαιτησία αν εξαιρέσεις ελάχιστα σφυρίγματα ήταν καλή , ο ΠΑΟΚ στο Β μερος έπαιξε καλυτερα εμεις μετα τις 2 εκπληκτικες φάσεις με Κορμπο και Γεσιλ δεν ειμασταν πουθενά ,στο β μερος δεν μπηκαμε ποτέ.

Τα κεφάλια κατω ας ξεκουραστούμε τωρα που δεν έχει παιχνίδια και ας επιστρέψουμε για νίκη με τη Χαλκηδόνα ελπίζοντας να γυρίσει και ο ΕΝΓΚΟΓΚ για περισσότερες επιθετικες λύσεις ειδικά στα play off θα χρειαστούν παίκτες.

Φετος η ομάδα εχει πολλες δυνατότητες την ξεχωρίζει το πάθος και η πίεση στον αντίπαλο αφήνουμε πίσω το ματς της Θεσσαλονίκης δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και πάμε για άλλα ακόμα πιο ομορφα πραγματα !

ΥΓ 1. ΚΑΛΑ Ο ΠΕΛΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ , Ο ΙΒΙΤΣ ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ; ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

ΥΓ 2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΚ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Αναγνώστης: Κ.Γ
Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια