Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Tην Τετάρτη (29/03) θα ξεκινήσειη προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (02/03) με τον Ατρόμητο. Η σχετι...

Tην Τετάρτη (29/03) θα ξεκινήσειη προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (02/03) με τον Ατρόμητο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει την Τετάρτη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Την Πέμπτη το ωράριο θα είναι το ίδιο, ενώ παράλληλα από τις 17:00 έως και τις 19:00 στα γραφεία θα βρίσκονται οι Μανώλης Σιώπης, Μπεν Μοχάμεντ, προκειμένου να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους φιλάθλους που θα προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Την Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, όσο και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια