Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξέρουν με ποιους έχουν να παίξουν στον Ηρακλή»!

Την πιο δύσκολη αποστολή ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν οι παίκτες του Πανιωνίου στο «Ιβανώφειο» (11/3, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Ηρακλή. Δυο ...

Την πιο δύσκολη αποστολή ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν οι παίκτες του Πανιωνίου στο «Ιβανώφειο» (11/3, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Ηρακλή. Δυο βαριές φανέλες συγκρούονται σε μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.

«Δυο ιστορικές ομάδες με βαριές φανέλες, έμπειρους παίκτες, κόσμο πίσω τους και ιστορία. Είναι ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, δύσκολο παιχνίδι όπου ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ο Ηρακλής ξέρει πολύ καλά, οι παίκτες του και ο προπονητής που είναι έμπειρος με ποιους έχουν να παίξουν» δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον «γηραιό» και συνέχισε:

«Ξέρουν πολύ καλά ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς σε περίπτωση που κερδίσουν. Από την άλλη μεριά και εμείς πάμε παντού για να κερδίσουμε. Έχουμε ένα στόχο, γι’ αυτόν δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς, δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, εύκολα η δύσκολα, για μας όλα είναι δύσκολα και τα προσεγγίζουμε με την ίδια σοβαρότητα». Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του «Ιστορικού», ο Νίκος Μπάρλος, ξεκαθάρισε:

«Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι για μια πολύ δύσκολη έδρα, σ’ ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με την λογική ότι όποιος κερδίσει έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και όλα αυτά. Όχι, για μας είναι ένα παιχνίδι και πάμε με την ίδια σοβαρότητα να το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια