Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Βαρούχας για τα λάθη του Στυλιαρά

Λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο κατά του Πανιωνίου έκανε ο Δημήτρης Στυλιαράς στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. Πιο συ...

Λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο κατά του Πανιωνίου έκανε ο Δημήτρης Στυλιαράς στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως ο Έλληνας διαιτητής  έδειξε διαφορετική αντιμετώπιση σε δύο σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κι αυτό γιατί τη μία δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Κάνιας όταν πάτησε... ολοφάνερα τον Μασούντ και την άλλη τιμώρησε με κίτρινη (στο 61’) τον Οικονόμου επειδή έκανε κάτι αντίστοιχο.

Να αναφέρουμε, βέβαια, πως 16 λεπτά αργότερα, ο στόπερ του Πανιωνίου αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες.

Επίσης, ο κ. Βαρούχας τόνισε πως σωστά αποβλήθηκε ο Πέλκας για την αντιεπαγγελματική χειρονομία του να πιάσει τα γεννητικά του όργανα, δευτερόλεπτα μετά το γκολ που έβαλε, ενώ συνεχάρη τον τέταρτο που... δεν κοιμόταν εκείνη τη στιγμή και είδε το όλο «σκηνικό».

Όσον αφορά τους επόπτες, χρέωσε λάθος στον επόπτη Πετρόπουλο, όταν στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Γεσίλ κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ, με τον επιθετικό του Πανιωνίου να καλύπτεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια