Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όλα καλά για Πανιώνιο

Θετικά ήταν τα νέα που έλαβε ο Πανιώνιος από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς δεν υφίσταται θέμα κατάπτωσης τ...

Θετικά ήταν τα νέα που έλαβε ο Πανιώνιος από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς δεν υφίσταται θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Ο ιδιώτης Δημήτρης Χατζηιωαννίδης παραιτήθηκε από τη σχετική αίτηση κι έτσι στον Πανιώνιο έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, την ίδια στιγμή που υπήρξε αναβολή στην υπόθεση της ΑΕΛ με τη διοίκηση του «Αλκαζάρ».

Αναβολή προέκυψε και για ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονή στις υποθέσεις τους με ΠΕΑΚΙ και Ταρλά, ενώ τυπική είναι η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Πανθρακικού από τη στιγμή που η θρακιώτικη ΠΑΕ έχει ούτως ή άλλως διαλυθεί.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Αίτηση του τρίτου Δημητρίου Χατζηιωαννίδη (HOTEL "AKPOPION") περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

- Αίτηση του αθλητή Igor de Souza Fonseca (Ίγκορ ντε Σόουζα Φονσέκα) και της εταιρείας "GREENSCAPE A.E." περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για την εταιρεία.

- Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

- Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

- Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17».

Δεν υπάρχουν σχόλια