Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρύδας: «Πρώτοι ως το τέλος»!

Ο Πανιώνιος υποδέχεται (18/3, 5μ.μ.) την ΑΕΛ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτό...

Ο Πανιώνιος υποδέχεται (18/3, 5μ.μ.) την ΑΕΛ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή. «Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Η ομάδα έχει αδικηθεί από το αποτέλεσμα γιατί θεωρώ ότι σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τον Ηρακλή. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας» υποστηρίζει ο Σάκης Καρύδας για την χαμένη «μάχη» με τον «γηραιό» και συμπληρώνει:

«Συνεχίζεται όμως η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με την ομάδα να είναι πρώτη. Παραμένουμε πρώτοι και νομίζω ότι ως το τέλος θα είμαστε πρώτοι! Οπότε αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε αμέσως, να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η οποία έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».
 
Όσο για το αν χρειάζεται να προσέξουν κάτι ιδιαίτερο στην συνάντηση με την Θεσσαλική ομάδα, ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού», σχολίασε: «Σε όλα τα ματς ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλή άμυνα, γιατί η άμυνα δίνει εύκολους πόντους και στην επίθεση. Αυτό κάναμε για 32-33 λεπτά με τον Ηρακλή και 7 λεπτά δεν ήμασταν σωστοί στα αμυντικά καθήκοντα και τιμωρηθήκαμε. Η άμυνα δίνει πολλές νίκες και εύκολα καλάθια στην επίθεση. Η ομάδα έχει επιθετικό ταλέντο οπότε παίζοντας και άμυνα θα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια