Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίξαμε στον τελικό και το χαρήκαμε»

Ικανοποιημένοι είναι άπαντες στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού από την μεγάλη επιτυχία του Ιστορικού να βρεθεί στον μεγάλο τελ...

Ικανοποιημένοι είναι άπαντες στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού από την μεγάλη επιτυχία του Ιστορικού να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Final 4.

Μπορεί οι κυανέρυθρες να ηττήθηκαν με μεγάλη διαφορά από την πολύ ισχυρή ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο τόσο ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άγγελος Τσίκληρας, τόνισε πως η ομάδα χάρηκε την συμετοχή της στον τελικό και τώρα η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν το απόλυτο φαβορί και αξία κατέκτησε το τρόπαιο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Παίξαμε στον τελικό, το χαρήκαμε και τώρα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του coach.

Από την μεριά της, η Τζούλη Στεφανίδου τόνισε: «Βρεθήκαμε στον τελικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και γενικά ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Η δεύτερη θέση είναι σημαντική και είμαστε περήφανες γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια