Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μόνο έτσι μπορούμε να χάσουμε»

Όταν χάνεις στο φινάλε αισθάνεσαι αδικημένος, όπως δήλωσε στην κάμερα της nova ο Χρήστος Τασουλής, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης τόνισε πως ο ...

Όταν χάνεις στο φινάλε αισθάνεσαι αδικημένος, όπως δήλωσε στην κάμερα της nova ο Χρήστος Τασουλής, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν φοβάται κανέναν.

«Όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος, νιώθεις αδικημένος. Θα μπορούσαμε να το δεχθούμε βέβαια σε κάποια άλλη φάση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Ημασταν πολύ καιρό αήττητοι και θεωρώ πως μόνο έτσι μπορούσαμε να χάσουμε. Πιστεύω θα μας κάνει πιο δυνατούς. Δεν νιώθουμε πίεση, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχουμε άγχος, γιατί να μη μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος;» ήταν τα λόγια του Τασουλή.

Ο Σαββίδης ανέφερε με τη σειρά του:

«Δεν περίμενα πως θα με χειροκροτήσει ο κόσμος, έζησα πολλά χρόνια εδώ αλλά όταν μπαίνει στο γήπεδο κοιτάς μόνο την ομάδα σου. Αδικηθήκαμε νομίζω, δεν ξέρω αν έχει περάσει ο χρόνος των καθυστερήσεων αλλά νομίζω πως και η δεύτερη κίτρινη στον Οικονόμου ήταν αυστηρή. Δεν έχουμε πίεση, πάμε σε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο, δεν φοβόμαστε κανέναν και το δείχνουμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια