Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Όλοι οι δρόμοι έχουν έναν προορισμό...»

Οι Πάνθηρες, με ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook, αποθεώνουν την φετινή ομάδα ποδοσφαίρου του Ιστορικού και παράλληλα τονίζουν πως ...

Οι Πάνθηρες, με ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook, αποθεώνουν την φετινή ομάδα ποδοσφαίρου του Ιστορικού και παράλληλα τονίζουν πως την Δευτέρα (06/03) όλοι οι δρόμου οδηγούν σε έναν προορισμό, στο γήπεδο του Πανιωνίου!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πάνθηρες:

"Η χρονιά που ζούμε φέτος με τον Πανιώνιο, είναι μαγική, ονειρική...

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο Πανιώνιος που πάντα θέλαμε, που ονειρευόμασταν! Μια παρέα με μάγκες, οι οποίοι ανεξαρτήτου αντιπάλου, θα μπαίνουν μέσα και θα μάχονται για το ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΜΠΛΕ της πιο βαριάς φανέλας στη χώρα!

Αυτή η ομάδα, λοιπόν που μας τρελαίνει, μας πορώνει, μας κ@υλώνει από παιχνίδι σε παίχνίδι, μας αρρωσταίνει με το πάθος, τη μαγκιά και το θράσος ζητάει να είμαστε δίπλα της, ΤΩΡΑ! Όχι σε κάποιο επόμενο παιχνίδι, κάποια επόμενη βδομάδα, κάποια επόμενη (ονειρική) χρονιά.

Τη Δευτέρα, 6/3 στις 19:30, παίζουμε εναντίον εκείνων που πονούν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, όταν μας βλέπουν να χαιρόμαστε! Εναντίον εκείνων που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να γίνουμε πάλι δυνατοί σε όλα τα αθλήματα, να αποκτήσουμε και πάλι λαϊκό έρεισμα! Γιατί ξέρουν τι σημαίνει δυνατός Πανιώνιος για εκείνους...

Όλοι, λοιπόν, οι δρόμοι τη Δευτέρα έχουν έναν και μόνο προορισμό. Πανιώνιοι από όλη την Ελλάδα, με πλοία, αεροπλάνα, τρένα, αυτοκίνητα αλλά και από όλη την Αθήνα με κάθε μέσον θα συρρεύσουν στο ΝΑΟ του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης! Του μοναδικού αυτού (μαζί με τον Απόλλωνα) πρεσβευτή της ξεριζωμένης προσφυγικής Ελλάδας!

Όλοι από νωρίς στο σύνδεσμο, ντυμένοι στα χρώματα της ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ! Όλοι από νωρίς, στα τσιμέντα της Θύρας 3, εκεί που μεγαλώσαμε και εκεί όπου η ιστορία μας καλεί να ζήσουμε την επόμενη σελίδα της!

Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας χαλάσει αυτή την ατελείωτη γιορτή, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας χαλάσει την κ@ύλα για το όνειρο που ζούμε!

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΟ!!! ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια