Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συζήτησαν για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών

Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την Σούπερ Λιγκ, σ...

Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την Σούπερ Λιγκ, σύσκεψη με θέμα την κάρτα φιλάθλου και τον αθλητικό νόμο. Ταυτόχρονα όμως τέθηκε και το θέμα της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων κάτι το οποίο είχε... απαγορευτεί επί Υφυπουργείας Σταύρου Κοντονή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ (Στράτος, Γκαγκάτσης), της ΔΕΑΒ, της ΕΛΑΣ και των ΠΑΕ Πανιώνιου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση στην οποία τέθηκαν συνολικά τα ζητήματα αντιμετώπισης της αθλητικής βίας και πώς αυτά θα εξειδικευθούν στον αθλητικό νόμο, με επίκεντρο το θέμα της ταυτοποίησης των φιλάθλων και την πρόληψη περιστατικών βίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί με σφιχτό χρονοδιάγραμμα η συνεργασία, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και τη δημιουργία του βέλτιστου νομικού πλαισίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια