Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Για το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής, την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τα play pοff, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Βαγγέλ...

Για το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής, την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τα play pοff, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Οι δηλώσεις του:

Για το βραβείο του mvp:
"Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βγήκα mvp της αγωνιστικής. Ιδιαίτερα γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα μου στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτό το βραβείο έρχεται για μένα μετά από μια πολύ σημαντική νίκη που κάναμε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το είχα κατακτήσει. Επίσης το αφιερώνω στους φιλάθλους μας γιατί είναι μια ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο".

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτής της νίκης:
"Είναι μια νίκη για εμάς και μόνο. Απλά ο όγκος της νίκης ήταν μεγάλος, όμως για εμάς παραμένει μια νίκη και τρεις βαθμοί".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
"Εχουν μείνει ακόμα 5 αγωνιστικές. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα. Πιστεύω να καταφέρουμε να πάρουμε μια καλή θέση για τα πλέι οφ".

Για τον στόχο στα πλέι οφ:
"Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Δεν έχουμε ταβάνι".

Δεν υπάρχουν σχόλια