Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχαρίστησαν Πανιώνιο Λάρισα και Κούγιας!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά ευχαρίστησαν δημόσια τους ανθρώπους του Πανιώνιου για την φιλοξενία στο ματς της Νέας Σμύρνης αν...

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά ευχαρίστησαν δημόσια τους ανθρώπους του Πανιώνιου για την φιλοξενία στο ματς της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Ιστορικό και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Με την παρούσα η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στη διοίκηση και την συντριπτική πλειονότητα των οπαδών, για την φιλοξενία που απολαύσαμε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ιστορικό Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Πανιώνιος είναι από τις ελάχιστες εκτός του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ ομάδες, που έχουν κατακτήσει τίτλους και οι συμπεριφορές αυτές είναι αυτονόητες. Επιφυλασσόμαστε τη νέα χρονιά να ανταποδώσουμε με καλύτερο ακόμη τρόπο. Ευχόμαστε στην ΠΑΕ Πανιώνιος να καταφέρει να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και ό,τι καλύτερο.

Σχετική προσωπική δήλωση απευθύνει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αλέξης Κούγιας αναφέροντας: «Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ζαμάνη, τον Χρήστο Δάρα και όλη την οικογένεια του Πανιωνίου για την υπέροχη φιλοξενία που προσωπικά απήλαυσα και θέλω να τονίσω ότι σ' αυτό το γήπεδο διαχρονικά αισθάνομαι σαν το σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια