Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Κυανερυθρα αδελφια γεια σας. Ολοι μας ζουμε φετος μεγαλες στιγμες. Ισως οι ομορφοτρες στιγμες ever. Η ομαδα παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρ...

Κυανερυθρα αδελφια γεια σας. Ολοι μας ζουμε φετος μεγαλες στιγμες. Ισως οι ομορφοτρες στιγμες ever. Η ομαδα παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο και αυτό το αναγνωριζουν ακομη και οι αντιπαλοι Δε γραφω ολοι γιατι καποιοι ακομη επιμενουν να μην το βλεπουν.

Διαβαζω στις φυλλαδες πως τη Δευτερα ο Ομοσπονδιακος προπονητης Σκιμπε θα είναι στη Νεα Σμυρνη να δει παικτες της ομαδας μας. Ηταν και στο Καραϊσκακη, αληθεια εκει δεν ειδε τους παικτες που ηθελε και θελει να τους δει ξανα και ξανα και ξανα…… Αν δε με απατα η μνημη μου ο γαυρος ειχε 2 ή 3 Ελληνες παικτες και εμεις 9 στην ενδεκαδα μας. Τι δεν ειδε καλα? τι δεν καταλαβε? Το εργο το εχουμε δει πολλες πολλες φορες. Και αλλοι εχουν δει παικτες μας αλλα τελικα ποτε δεν τους καλεσαν στην Εθνικη ομαδα. Αντιθετα καποιοι παικτες παιζουν στην Εθνικη χωρις να εχουν συμμετοχη στους συλλογους τους. Εγω προσωπικα δεν τον θελω να είναι στο γηπεδο γιατι μπορει να του κανει καποιος Αργεντινοσουηδος....... της κουλας και να ζητησει να γινει Ελληνας για να τον παρει στην εθνικη. Γι αυτο καλυτερα να μην κανει τον κοπο και μας πιασει και μια θεση τσαμπα.

Θα ήθελα να πω και δυο λογια για το πεναλτι που δωθηκε στην κουλα στον αγωνα με τον Πλατανια. Αρχικα ολοι ειπαν δεν ηταν. Αδικο για τον Πλατανια και φυσικα και η αποβολη. Η «χαρα» για το δικαιο της μικρης ομαδας, κρατησε λίγες ωρες. Σημερα ολοι γραφουν πως από άλλη καμερα !!!!!! και οπτικη γωνια!!!!! ηταν πεναλτι. Όχι θα αφησουν την κουλα παραπονεμενη από την υποστηριξη της διαιτησιας. Χρονια βλεπω ποδοσφαιρο και οσο ζω μαθαινω . Κατά την κριση καποιων ο διαιτητης όταν δινει πεναλτι (αδικοντας μια μικρη ομαδα) σε μια από τις γνωστες ομαδες, εχει και άλλη οπτικη γωνια, ή το ειδε και από την άλλη καμερα!!!! Πατε καλα ρε… Αντρικια πείτε ήταν ή δεν ηταν πεναλτι. Παρτε παραδειγμα από εμας που βγηκαμε αντρικια και ειπαμε πως δεν υπηρξε πεναλτι στον αγωνα μας με την Ξανθη.

Ερχομαι τελος στο καταπληκτικό τελευταιο βιντεακι με τους Κορμπο, Ρισβανη και Οικονομου…. Απλα είναι καταπληκτικό. Η ιστορια με το σημερα της αγαπημενης μας ομαδας. Μπραβο στους εμπνευστες του και ολων των αλλων βιντεο που εχουν γυριστει τωρα τελευταια.
Αυτή η τελευταια παραγραφος δεν εχει σχεση με τον αρχικο τιτλο του θεματος.

Αναγνωστης : Satswk

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια