Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπράβο κοριτσάρες!

Η εξαιρετική γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού έκανε την υπέρβαση, βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4, όμως υπέκυψε στον ισχυρό ...

Η εξαιρετική γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού έκανε την υπέρβαση, βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4, όμως υπέκυψε στον ισχυρό Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 103-68.

Φυσικά μόνο και μόνο που η ομάδα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό ήταν πολύ σημαντική διάκριση για τον Ιστορικό, σε μία πολύ δύσκολη σεζόν για την ομάδα, που μάλιστα φέτος ανέβηκε ξανά στην Α1.

Συγκλονιστική παρουσία από τον κόσμο του Πανιωνίου στο κλειστό της Γλυφάδας και ειδικά από τους Πάνθηρες που παρά το γεγονός πως η ομάδα βρισκόταν με διαφορά πίσω στο σκορ, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν!

Υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το παιχνίδι 

Το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτα δεκαλέπτου βρήκε τον Πανιώνιο να στέκεται πάρα πολύ καλά στο παρκέ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που κατά γενική ομολογία είναι ιδιαίτερα ισχυρός για τα ελληνικά δεδομένα. Σκορ περιόδου 12-20.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι κυανέρυθρες επιδόθηκαν σε συνεχόμενα λάθη, με τις παίκτριες του ΟΣΦΠ να τα εκμεταλλεύονται, καθώς ήταν απόλυτα εύστοχες στα σουτ που επιχείρησαν.

Η διαφορά άνοιξε υπέρ του Ολυμπιακού, με τις αθλήτριες του Πανιωνίου να μην μπορούν να βρουν λύσεις και να επιστρέψουν στο σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος βρισκόταν αρκετούς πόντους πίσω στο σκορ, οι Πάνθηρες δεν σταματούσαν λεπτό να τραγουδούν για την ομάδα τους, κερδίζοντας κατά κράτος την «μάχη» της εξέδρας με τους Ολυμπιακούς!

Το σκορ του ημίχρονου ήταν 33-53 για τον ΟΣΦΠ. Στεφανίδου, Χίλι και Θεοδωρομανωλάκη πέτυχαν από επτά πόντους η κάθε μία στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.

Η τρίτη περίοδος είχε περίπου ίδια εικόνα με αυτή του δευτέρου δεκαλέπτου. Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι, έχοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ. Οι κυανέρυθρες προσπαθούσαν να μειώσουν την διαφορά, κυρίως με τις Χίλι, Πίτερσεν και Θεοδωρομανωλάκη.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου υπήρξε μεγάλη ένταση στο κλειστό της Γλυφάδας. Πιο συγκεκριμένα, σε εκείνο το σημείο οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν κίνηση να πάνε με απειλητικές διαθέσεις προς την πλευρά των οπαδών του Πανιωνίου, με τους Πάνθηρες -όπως είναι λογικό- να αντιδρούν και να κατευθύνονται και εκείνοι προς το μέρος των Ολυμπιακών.

Για περίπου 15 λεπτά υπήρξε διακοπή στον αγώνα, υπό τον φόβο επεισοδίων, όμως μετά από τις αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν στο να έρθουν στα χέρια οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε αργοπορημένα, με την εικόνα να είναι η ίδια, με το τελικό σκορ να είναι 103-68 για τον ΟΣΦΠ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις κυανέρυθρες να πηγαίνουν προς τους Πάνθηρες όπου όλοι μαζί φώναξαν δυνατά και ρυθμικά ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Δεκάλεπτα: 12-20, 33-53, 49-78, 68-103

Πανιώνιος: Πίτερσεν 13, Τσίκα, Χίλι 12, Τσιαδή 4, Μπότσαρη 3, Σταμπούρλου 3, Θεοδωρομανωλάκη 15, Στεφανίδου 7, Πατεράκη 7, Γρηγορίου 3, Μήτση, Τζοούνς 1.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια