Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσε Σιώπη στην Εθνική, αλλά...

Τις κλήσεις του για το δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο γνωστοποίησε η Μίκαελ Σκίμπε. Στις επιλογές του Γερμανού προπονητή βρ...

Τις κλήσεις του για το δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο γνωστοποίησε η Μίκαελ Σκίμπε.

Στις επιλογές του Γερμανού προπονητή βρίσκεται δικαίως ο Μανώλης Σιώπης, όμως δεν βρίσκεται κάποιος άλλος παίκτης του Πανιωνίου. Δηλαδή, η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο.

Μάλιστα, ο Σκίμπε αποφάσισε να καλέσει τους πρωτοεμφανιζόμενους φέτος 19χρονους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ανδρούτσο, Μανθάτη και όχι παίκτες όπως οι Οικονόμου, Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος (και πάει λέγοντας), που εδώ και δύο χρόνια είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες στη Σούπερ Λιγκ!

Βέβαια, οι εν λόγω παίκτες του Ιστορικού έχουν ένα αρνητικό στοιχείο φαίνεται και δεν καλούνται στην Εθνική. Παίζουν στον Πανιώνιο και όχι στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ομάδα του ΠΟΚ, ώστε να τους "δει" ο Σκίμπε...

Αναλυτικά κλήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Γλύκος, Καπίνο, Κυριακίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Τζαβέλας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Τζιόλης, Ζέκα, Σιώπης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάνταλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια