Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πικρία μόνο για τον αποτέλεσμα...

Πικρία υπάρχει στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μόνο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στην Τούμπα και όχι για την πολύ καλή αγωνιστική ...

Πικρία υπάρχει στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μόνο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στην Τούμπα και όχι για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Οι κυανέρυθροι στάθηκαν εξαιρετικά σε ένα ακόμα "μεγάλο" εκτός έδρας παιχνίδι, είχαν τις κλασικές ευκαιρίες του αγώνα για να ανοίξουν το σκορ, όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς η τύχη τους γύρισε την πλάτη, στερώντας τους τον βαθμό της ισοπαλίας. Ουσιαστικά στην φάση του γκολ υπήρξε και η μοναδική αμυντική αδράνεια της ομάδας σε 94 λεπτά παιχνιδιού!

Πλέον, όμως, αυτή η αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν, με τους παίκτες του Ιστορικού από την Τετάρτη (22/03) να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο. Στο εν λόγω παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βαγγέλη Οικονόμου. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ρισβάνης.

Θυμίζουμε, βέβαια, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε "δράση" στην Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να δουλέψουν ακόμα περισσότερο παίκτες και τεχνικό τιμ ενόψει τις συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια