Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για την μεταμόσχευση ο Λεωνίδας Κουτσούκης!

Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Λεωνίδας Κουτσούκης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο ποδοσφαιριστής που εδώ κα...

Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Λεωνίδας Κουτσούκης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο ποδοσφαιριστής που εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στη Γερμανία για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση και να ξεπεράσει την ασθένεια που έχει (οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία) περιμένει για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης.

Αυτή η διαδικασία είναι πιθανό να πάρει μερικές εβδομάδες, αφού το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αμβούργο αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή, ώστε ο νεαρός άσος να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Το θετικό για τον Λεωνίδα είναι ότι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση για να πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ ζητάει σε όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά για να μπορέσει ο Λεωνίδας να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα για να γίνει άμεσα καλά.

Ο λογαριασμός για όσους θέλουν να βοηθήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή είναι:

“ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA”.

talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια