Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Παίζουμε ποδόσφαιρο που ζηλεύουν...»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον φετινό Πανιώνιο, αλλά και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε ο Χρήστος Δάρας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρο...

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον φετινό Πανιώνιο, αλλά και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε ο Χρήστος Δάρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ στον Arena FM

Για το ματς στην Τούμπα: «Ήταν ένα παιχνίδι σε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μια πολύ καλή φιλοξενία. Έρχομαι στην Τούμπα 30 χρόνια και είμαι υποχρεωμένος σαν διοίκηση της ΠΑΕ Πανιωνίου, να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία».

Για την χειρονομία του Πέλκα: «Δεν ξέρω σε ποιον την έκανε, αλλά την έκανε ένας ποδοσφαιριστής και για αυτό βγήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και αναφέρθηκε σε αυτό. Το είδε όλη η τηλεόραση, ήταν λάθος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Πανιώνιος ακόμα και με 10 παίκτες, δεν κλείστηκε, όλη την χρονιά και πέρυσι και φέτος, παίζει ένα ποδόσφαιρο που το ζηλεύουνε όλοι. Χθες δεχτήκαμε ένα γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, είναι και θέμα τύχης και γενικότερα μέσα στο ποδόσφαιρο».

Για τον Πανιώνιο: «Και εγώ αλλά και ο κ.Ζαμάνης που είμαστε οι μέτοχοι του Πανιωνίου, δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε… Μαρινάκηδες και Σαββίδηδες. Είμαστε άνθρωποι που δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, αλλά ζούμε, για το ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες μας έχουν αναγκάσει να παίζουμε με Ελληνόπουλα και αυτό νομίζω ότι είναι και η μεγάλη επιτυχία στην ομάδα. Ότι με αυτές τις συνθήκες, βρισκόμαστε δεύτεροι και παίζουμε τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το θέμα της επιλογής των παικτών, αλλά και το αγωνιστικό, είναι θέμα 100% του Νίκου Ζαμάνη».

Για το αν υπάρχει στεναχώρια για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Όχι καμία στεναχώρια. Όταν μπαίνεις στην Τούμπα σου φεύγουν τα… κάτουρα. Ακόμα και γιατρός του Ολυμπιακού όταν ήμουν, τα πολύ παλιά χρόνια, οι παίκτες ήταν …κατουρημένοι από το αεροδρόμιο. Στην συνέχεια η ομάδα του Ολυμπιακού δυνάμωσε και έκλεισε αυτή η ψαλίδα. Η στεναχώρια είναι ίσως που φάγαμε το γκολ στο 94’. Αν το τρώγαμε στο 20’, θα ήμασταν ευτυχισμένοι που από ένα τέτοιο άνδρο έτυχε να φάμε μόνο ένα γκολ. Είμαστε χαρούμενοι καθώς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστηθήκαμε».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος τον στόχο του τον πέτυχε με βάσει τα χθεσινά αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στην πεντάδα των Ελληνικών ομάδων, με τις άλλες τέσσερις να είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ , η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός».

Για το αν ο προπονητής θα μείνει και του χρόνου και τις «σειρήνες» από το εξωτερικό: «Έναν πετυχημένο δεν τον διώχνεις ποτέ, ούτε σκέφτεσαι να τον αλλάξεις. Που να πάει; Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Άμα είναι να πάει στην Μάντσεστερ θα τον αφήσουμε…»

Για το αν ο Ρισβάνης θα πουληθεί το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω αν θα πουληθεί, αυτό που ξέρω είναι ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια