Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Υπερηφάνια!

Ευτυχία τρέλα και απεριοριστη αγαπη για έναν συλλογο που ακολουθω από 5 χρονων μαζί με τον πατερα μου που με μυησε στα μονοπάτια της νέα...

Ευτυχία τρέλα και απεριοριστη αγαπη για έναν συλλογο που ακολουθω από 5 χρονων μαζί με τον πατερα μου που με μυησε στα μονοπάτια της νέας σμυρνης (μέσα ακόμα και από τα υβριστικά για όσους τα θυμούνται)!

Μετα από αυτό το απιστευτο αποτέλεσμα μέσα από μια εδρα που δύσκολα περνάει κανείς και που υποφέραμε πάντα , ακομα και τότε που χαμε στο ρόστερ πιο μεγαλα ονόματα όπως Recoba και Estoyanoff , μια ομάδα παιδιών καταφερε με πολύ πάθος και θέληση να πάρει 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια . Στο προηγούμενο αρθρο μου είχα γράψει ότι μπορούμε να παρουμε αποτελεσμα αρκει να πιστεψουμε και να χουμε λιγη τυχη , είχα επισημανει ότι η σημασία να μη δεχτεις γκολ νωρίς είναι μεγάλη γιατι δε φοβιζει ο φετινός ολυμπιακος , τα περισσοτερα παιχνίδια τα χει πάρει σκοραροντας στην αρχη και μετα το τελειωνει γρήγορα.

Ένα πραγμα απορω πως βγηκε mvp ο Ανδρουτσος μετα από τέτοια εμφανιση του Οικονομου δηλαδη τι άλλο θα ακουσουμε. Οι παικτες επαιξαν όλοι εξαιρετικα απλα νομίζω ένα κλικ πανω απ όλους Σιωπης και Οικονομου.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ και ο Μπαντης , μεγάλη σιγουριά και αλανθαστος νομίζω αξιζει μεγαλύτερη συμμετοχη ως βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα μας επίσης μεγάλη αλλαγη ειδα στον Γεσίλ πολύ γρηγορος σωστες τοποθετησεις αμεσες μεταβιβάσεις χωρις λάθη, νομίζω θα βοηθησει στη συνεχεια όταν θα ναι ετοιμος 100% γιατι τον έχουμε αναγκη επιθετικά όταν υπάρχουν ελλείψεις.

Τωρα έρχεται ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ εντός ,επειδη η μαντικές μου ικανοτητες εχουν αρχίσει να πιάνουν νομίζω με πολύ προσοχη ότι θα παρουμε το παιχνίδι όσο δύσκολο κι αν είναι γιατι η θέληση και το πάθος και νομίζω και η ικανοτητα της ομάδας μας ενισχύεται στην εδρα μας όπου δε θα γλυτώσει ευκολα δυσκολα θα νικήσουμε . Ευελπιστω ότι θα γεμίσει ασφυκτικα το γηπεδο και θα δωσει περισσοτερη ωθηση για τη νίκη . Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει το ματς με τον Ολυμπιακο και νικησουμε εμεις την ΑΕΚ η διαφορα με την κορυφη θα πάει στο -4 και ποιους μου λέει μετα ότι δεν μπορώ το κάτι παραπανω πειτε μου ποιος ;;;; Κραταμε χαμηλούς τους τονους δουλευουμε και κοιταμε ένα ένα ματς χωριστα και όλα μπορουν να συμβουν αρκει να το πιστεψουμε !

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΥΓ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΟΓΟ

Αναγνώστης: Κ.Γ

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια