Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... big Μπεν δεν το έχασε!

Ο Ιστορικός με "χρυσό" σκόρερ τον Μοχάμεντ Μπεν επικράτησε με 1-0 της Λάρισας και πήρε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη στο πρωτ...


Ο Ιστορικός με "χρυσό" σκόρερ τον Μοχάμεντ Μπεν επικράτησε με 1-0 της Λάρισας και πήρε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. 

Οι κυανέρυθροι με αυτό το "τρίποντο" έφτασαν τους 48 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ, μείωσαν προσωρινά στους τρεις από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και συνεχίζουν να πραγματοποιούν μεγαλειώδη σεζόν!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν πολύ ανώτερη από την ΑΕΛ, έχασαν ένα "τσουβάλι" ευκαιρίες, με το σκορ να μπορούσε να είναι ακόμα και 4-0!

Ο Μπεν στην φάση του γκολ δεν λάθεψε, πέτυχε το "χρυσό" γκολ  και ο Ιστορικός πήρε αυτό που έπρεπε με βάση την εμφάνιση

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα, με τους Μασούντ, Μπεν και Γεσίλ να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι.

Η πρώτη καλή στιγμή, όμως, άνηκε στην ΑΕΛ. Στο 9' ο Κάπο μέσα από την περιοχή σούταρε, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με το πόδι και την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Ιστορικός “απάντησε”. Ο Μασούντ πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Γεσίλ, αυτός από δύσκολη θέση πλάσαρε, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν τους επέπτρεπε να παίξουν το παιχνίδι τους.

Στο 20΄η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας από τους μαυντικούς της ΑΕΛ, ο Μπεν έγινε κάτοχος της μέσα στην περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι δημιούργησαν μία ακόμη καλή ευκαιρία. Ο Μπεν ξανά ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο επιθετικός του Πανιωνίου βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Ιστορικός συνέχισε να είναι δραστήριος επιθετικά και στο ακριβώς επόμενο λεπτό (25') είχε μία καλή στιγμή ακόμα. Ο Γεσίλ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε ένα ωραίο πλασαριστό σουτ, όμως ο Θεοδωρόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Περίπου στο 30ο λεπτό άρχισε η έντονη βροχόπτωση στη Νέα Σμύρνη και στο 33' ήρθε το γκολ που δικαίωσε τις προσπάθειες των κυανέρυθρων. Ο Γεσίλ με τακουνάκι δίνει στον Μασούντ, αυτός πέρασε υπέρχοα την μπάλα στον Μπεν μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός της ομάδας από αριστερή θέση κέρδισε με όμορφο τελειώμα τον Θεοδωρόπουλο, κάνοντας το 1-0.

Στο 42' ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Οικόνομου έκανε την σέντρα, με τον Κόρμπο να κάνει το πλασέ στη κίνηση, όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Με το ξεκίνημα της “επανάληψης” ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία. Κόρμπος και Μασούντ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ιρανός με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Γεσίλ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε το κοντινό πλασέ του παίκτη του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν φουλ επιθετικά και στο 48' κατέγραψαν μία ακόμη τελική προσπάθεια. Ο Μασούρας πήρε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό συρτό σουτ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει ξανά.

Δύο λεπτά μετά ξανά ο Γεσίλ σπατάλησε νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μασούρα, ο φορ του Ιστορικού από το ύψος του δευτέρου δοκαριού έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 51' ο Γεσίλ είχε μία ακόμη τελική ενέργεια. Πήρε την μπάλα κάθετα έξω από την περιοχή, προχώρησε λίγο, έκανε και το πλασέ, με τον Θεοδωρόπουλο ξανά να του λέει “όχι”.

Καταιγισμός από τους παίκτες του Μιλόγεβιτς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με την ΑΕΛ ουσιαστικά από το 20 και μετά να είναι σε παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο.

Το επιθετικό... κρεσέντο του Πανιωνίου συνεχίστηκε. Στο 58', μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Μασούρας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με το αριστερό έκανε το καλό σουτ, όμω η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι κυανέρυθροι ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο και έψαχναν το δεύτερο γκολ, που έκανε τη... ζωή τους πιο εύκολη!

Στο 63' ο Ιστορικός “έγραψε” μία ακόμη, από τις πολλές, τελικές του ενέργεις. Ο Γεσίλ, ο οποίος έψαχνε ένα γκολ, έκανε ωραία ατομική ενέργεια,όμως το σουτ ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια σε διάστημα ενός λεπτού (71'-72') ο Πανιώνιος έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά η κοντινή κεφαλιά του “μόνου” στην περιοχή Ρισβάνη πέρασε ελάχιστα άουτ και εν συνεχεία το καλό σουτ του Μασούντ “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ρυθμός του αγώνα τα επόμενα λεπτά έπεσε αισθητά, ενώ στο 88' ο Σιώπης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σαββίδη να παίρνει θέση στην ενδεκάδα.

Στο 94' η Λάρισα έχασε την ουσιαστικά μοναδική της σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του Βαρέλα μέσα από την περιοχή να περνάει πολλά μέτρα άουτ.

Στο τέλος ο Αγκάνοβιτς πήρε κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε τον Ρισβάνη από το κεφάλι!!!

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης (88' λ.τρ. Σαββίδης), Κόρμπος, Μασούρας (84' Μαχμούτοβιτς), Γεσίλ (70' Λάμπρου), Μασούντ, Μπεν

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69' Αναστασόπουλος), Ντελέτιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Καπός (60' Τσακοπίνο), Ικάουνιεκς (56' Βαρέλα)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια