Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε η Κ20

Την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Νέων. Η ο...

Την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Νέων.

Η ομάδα του Κοροπούλη δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και από νωρίς στο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς στο 12' ο Ματθαίου έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 64' ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ, με τον Πανιώνιο να βγάζει αντίδραση προσωρινά στο 75', μειώνοντας σε 2-1 με κεφαλιά του Μερκούρη.

Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις και στο 78' έκαναν το 3-1, ενώ ο Δούμτσης στο 91' έγραψε το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους.

Οι  συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Παπαθανασίου, Μίσκοβιτς, Γκιντίδης, Πολύζος, Χατζηδίμπας, Καπρέτσος (46′ Τζοβάρας), Κραγιόπουλος (75′ Μελετίδης), Σταθόπουλος (62′ Δούμτσης), Χατζηστραβός, Ματθαίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Τσιώλης, Βλάχος, Μητσιογιάννης, Γιαννής, Γκιούσι, Δημητρόπουλος (46′ Γλυνός), Παπανικολάου (70′ Αναστόπουλος), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (78′ Καραχάνας), Μερκούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια