Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τώρα που μας θυμήθηκαν…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος *** «Κυανέρυθρα» αδέρφια γεια και χαρά. Μόνο περηφάνια για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του....

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος

*** «Κυανέρυθρα» αδέρφια γεια και χαρά. Μόνο περηφάνια για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του. Όχι για τις νίκες & τις χαρές. Αλλά για την αξιοπρέπεια και την λεβεντιά που βγάζουν σε κάθε αγώνα στο χορτάρι. Για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα γράψω. Θα αφήσω τον Σταύρο Καραΐνδρο από το contra.gr να τα πει. «Γκούχου γκούχου. Ας μη δουλευόμαστε μεταξύ μας. Ξάφνου θυμηθήκαμε όλοι τον Πανιώνιο και την τρομερή του ομάδα και την αρμάδα από την πλατεία και τη Λέστερ της Ελλάδας και όλες τις δημοσιογραφικά κλισέ μπούρδες που κατακλύζουν τα Μέσα και τα social media κάθε φορά που γίνεται ένα αποτέλεσμα σαν αυτό των "κυανέρυθρων" στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Κι όλα αυτά, αφού πρώτοι όλοι οι συνωμοσιολόγοι ξέσκισαν τον Πανιώνιο και τον προπονητή του επειδή πήγε με απουσίες για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

*** ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ
Ξέρετε, ο Πανιώνιος δεν έκανε το "μπαμ" την Κυριακή. Το κάνει σχεδόν κάθε αγωνιστική, το κάνει ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια. Δεν κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό, κέρδισε κι άλλες ομάδες για να φτάσει στο σημείο να βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση και να είναι πίσω από τους Πειραιώτες με μονοψήφια διαφορά.
Εμείς, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι που ενοχλούμαστε όταν μας κράζουν και σπεύδουμε να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας, τι κάναμε για τον Πανιώνιο; Ό,τι κάνουμε γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι πουλάει το αναδεικνύουμε μέχρι να έρθει κάτι άλλο στην επικαιρότητα.

*** Ο Πανιώνιος έπρεπε να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο "σπίτι" του για να "κλέψει" τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Έπρεπε να κάνει την υπέρβαση για να κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στα πρωτοσέλιδα. Και να η αποθέωση και να η αναγνώριση και να τα κολακευτικά σχόλια και να οι αναλύσεις και όλα τα συναφή.

***ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ... ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
Για να ξέρετε, αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. Μέχρι να ξεφουσκώσει ο Πανιώνιος και ο κάθε Πανιώνιος που προσπαθεί κάθε χρόνο να αλατίσει λίγο το άνοστο ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα εκείνο που οι θεωρητικά δυνατοί ανταγωνιστές του Ολυμπιακού πηγαίνουν και μαζεύουν τριάρες στο Φάληρο.

*** Ο άμοιρος ο Πανιώνιος θα εξακολουθήσει να είναι άμοιρος. Όχι γιατί κάθε χρονιά έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα, αλλά γιατί κάθε χρονιά κάνει υπερβάσεις και δεν του το αναγνωρίζουν. Και πέρυσι και πρόπερσι μια χαρά ομάδα ήταν. Φαβορί για υποβιβασμό την είχαμε εμείς οι δημοσιογράφοι, εμάς που μας αρέσει η ίντριγκα και είμαστε πολυξερόπουλοι. Αλλά ο Πανιώνιος δεν "μασάει". Όχι μόνο ανέβηκε στη δεύτερη θέση, όχι μόνο παραμένει εκεί σε πείσμα όσων έλεγαν πως πρόκειται για "φωτοβολίδα", αλλά κάνει και ένα διπλό στο Καραϊσκάκη για να δείξει με εμφατικό τρόπο στους από κάτω πως δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.

***ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Όχι, μη δεις αυτό το κείμενο σαν αποθέωση στον Πανιώνιο. Γιαούρτι με πέτσα στα μούτρα μας είναι. Κι επειδή δεν μιλάω εκ μέρους των υπολοίπων, γιαούρτι στα μούτρα μου. Θέλουμε ένα διαφορετικό ελληνικό ποδόσφαιρο, με ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές και όταν αυτές γίνονται μπροστά στα μάτια μας εμείς γυρνάμε επιδεικτικά την πλάτη. Έλα, μωρέ τώρα, ποιος Πανιώνιος και ποιο διπλό στο Καραϊσκάκη; Το στημένο μας ποδόσφαιρο αυτά τα φρούτα βγάζει. Ελάτε, μη ντρέπεστε, αυτό δεν σας πέρασε από το μυαλό;
Αν όχι, μπράβο. Σας αξίζει όχι ένας, αλλά δέκα Πανιώνιοι. Οι υπόλοιποι, είπαμε. Γιαούρτι με πέτσα και σιωπή. Αφήστε τους νικητές να το χαρούν και μη "κλέβετε" από τη χαρά τους για να γεμίσετε τη δική σας». Σ’ ευχαριστώ πολύ Σταύρο…

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας που το βράδυ των πανηγυρισμών για τη νίκη στο Καραϊσκάκη δεν ξέχασαν ότι εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχουν σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και ύψωσαν ένα κασκόλ SOS Χαλκιδική στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της περιοχής. Γιατί όπως έγραψε και ο Γιώργος Μπαντής: «Ο Πανιώνιος δεν πανηγυρίζει μόνο. Στηρίζει και τον αγώνα της Χαλκιδικής. Γιατί είναι μαγκιά να είσαι με το δίκαιο»…

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια