Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίστεψε το....

Με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αγωνίζεται απόψε (26/02, 19:30) Ιστορικός (26/02, 19:30), για την 22η αγωνιστικ...

Με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αγωνίζεται απόψε (26/02, 19:30) Ιστορικός (26/02, 19:30), για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Μασούντ, Μπεν), ωστόσο έχει όλα τα φόντα αν το πιστέψει να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Οι κυανέρυθροι φέτος διαθέτουν βάθος στον πάγκο τους και οι παίκτες που θα κληθούν να πάρουν θέση βασικού έχουν το ταλέντο και την ικανότητα για να αναπληρώσουν το κενό των απόντων.

Μπαντής, Γκιοατά, Σαββίδης και Μαχμούτοβιτς αναμένεται να είναι οι "εκλεκτοί" του Σέρβου τεχνικού για την ενδεκάδα, την οποία θα συμπληρώνουν οι: Βλάχος, Τασουλής, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος,Φούντας και Μασούρας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 20: Μπαντής, Βοσνιάδης, Βλάχος, Πλιάτσικας, Οικονόμου, Γκιοατά, Μουκτάρης, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας, Φούντας, Λάμπρου, Σαββίδης, Γεσίλ, Μαχμούτοβιτς.

Απουσίες και για τον Ολυμπιακό
Με απουσίες θα παραταχθεί και ο Ολυμπιακός από την μεριά του στο παιχνίδι κορυφής με τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Φιγκέιρας, Μποτία και οι τραυματίες Ρέτσος Μάρτινς. Ο Μπέντο δεν υπολογίζει και τους Καπίνο, Τσόρι.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια