Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάρτι εντός και εκτός γηπέδου! (photos)

Το δικό τους πάρτι έστησαν μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδόι του Ιστορικού! Μοναδικές Πανιώνιες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπ...

Το δικό τους πάρτι έστησαν μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδόι του Ιστορικού!

Μοναδικές Πανιώνιες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεας Σμύρνης στο κυριακάτικο νικηφόρο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο κόσμος του Ιστορικού και ειδικά οι Πάνθηρες δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον "Ναό", με τους παίκτες της ομάδας να απολαμβάνουν όσα ζούσαν και φυσικά να παίρνουν μέρος στο... πάρτι!

Οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές πήγαν αρχικά στην εξέδρα για τα καθιερωμένα «όλε όλε», αλλά κανείς δεν ήθελε να φύγει. Ετσι λιγά λεπτά αφού αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, επέστρεψαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα παίκτες και κόσμος να γίνονται "ένα"!

Ο κόσμος του συλλόγου αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι από την μεριά τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας, αλλά έβγαζαν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το πάρτι όμως δεν τελείωσε εκεί! Στη συνέχεια, περίπου 500 φίλοι του Ιστορικού βρέθηκαν έξω από την Θύρα των επισήμων και το... γλέντι συνεχίστηκε!

Εκεί εκτός από τους παίκτες, την αποθέωση γνώρισε και η διοίκηση της ΠΑΕ, με πρώτον τον Νίκο Ζαμάνη. Ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους ζήτησε να συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε "ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας".

Μετά, εκείνος που είχε την τιμητική του ήταν ο Κόρμπος, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Ξάνθη και μόλις έκανε την εμφάνιση του ο κόσμος τον σήκωσε στα χέρια!

Πραγματικά, φοβερές, μοναδικές Πανιώνιες στιγμές. Αυτό είναι άλλωστε ο Πανιώνιος, μία οικογένεια!

Δείτε φωτογραφικές στιγμές από το κυανέρυθρο πάρτι














Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια