Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υποδοχή... πρωταθλητών στη Νέα Σμύρνη! (photos)

Τρομερές Πανιώνιες στιγμές στη Νέα Σμύρνη! Με το που τελείωσε ο αγώνας του "Καραϊσκάκη" πλήθος κόσμος του Πανιωνίου πήρε τον...

Τρομερές Πανιώνιες στιγμές στη Νέα Σμύρνη!

Με το που τελείωσε ο αγώνας του "Καραϊσκάκη" πλήθος κόσμος του Πανιωνίου πήρε τον δρόμο προς το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να περιμένει την επιστροφή της ομάδας από το Φάληρο και να την αποθεώσει.

Με το που έφτασε το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας έγινε χαμός, έγινε η νύχτα-μέρα, στήθηκε μία Πανιώνια γιορτή!

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του Πανιωνίου άναψαν δεκάδες καπνογόνα και φώναζαν ασταμάτητα σύνθηματα. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άκουγαν τα ονόματα τους να γίνονται "τραγούδι",  ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν και πήραν και αυτοί μέρος ενεργά στο... πάρτι!

Σιώπης, Τασουλής, Φούντας, Κόρμπος και οι υπόλοιποι φώναζαν ρυθμικά το "...μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε", ενώ φυσικά όλοι οι παίκτες τραβούσαν με τα κινητά τους την... τρέλα του κόσμου. Ο κόσμος εξτασιασμένος φώναζε: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»!

Μεταξύ άλλων, την αποθέωση γνώρισε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομα του, ενώ στο τέλος οι κυανέρυθροι φίλαθλοι ζήτησαν από την ομάδα τη νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Μοναδικές στιγμές ζει φέτος ο Ιστορικός και το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ!

Τα panionianea.gr ήταν στη Νέα Σμύρνη και σας παρουσιάζουν φωτογραφικό υλικό:

















Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια